My name: zam and ina
My Fotopage: http://nizamazlina.fotopages.com/
About me:
From: United Kingdom
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
dukiaidah fotopages
Assalammualaikum View this Fotopage entry
farah farha fauzana
Latest entry:ENTRY KHAS..SILA LIHAT ENTRY BARU DI BWH ENTRY NI KEY..TQ!
Biz suka suki & main2ku....utk makluman, ni bkn MLM (Multi Level Marketing) ye ; http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite(B'White) keluaran sykt InHealth Beauty (M) Sdn Bhd & http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara(Jamu Mak Dara (Serbuk@Kapsul)) keluaran syarikat Jamu Mak Dara Sdn Bhd. http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite() http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara() http://keanggunanwanita.blogspot.com/sea... View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
Nor Yusmirdah Mohamed
Latest entry:Batrisya's Graduation Day
Time for Batrisya to perform the Hafazan Ayatul Kursi Close up.. it's my daughter! :) Papa, Rafhana & Mama tgh tgk Batrisya perform Convocation Parade Batrisya melangkah di pentas graduasi dgn alunan muzik gamelan.. tiba2 mama pulak yang terharu :D Tahniah sayang.. mama doakan batrisya berjaya hingga ke menara gading... MAMA SAYANGGGGGG KAMU! :) with her best friends Little Caliphs Puncak Jalil.. thn dpn dah darjah satu anak mama.. huhu :-D View this Fotopage entry
Tahniah sayang.. mama doakan batrisya berjaya hingga ke menara g
fatimah hashim
Latest entry:Malta Holiday 17-18 Oktober 2009
Perjalanan kami ke Malta kali ini adalah tanpa ditemani oleh anak-anak....ala-ala honeymoon gitu dan bersempena jugak hadiah tertangguh dari hubby untuk wedding anniversaries kami yang ke 16 tahun. Bukan niat utk meninggalkan anak-anak tapi mereka yang terlebih memahami hasrat mama dan ayah yang mahukan privacy sekali sekala......so many thanks for you guys dan kepada adik-adik dan rakan karibku di Notts yang sudi menjaga mereka sepanjang tiga malam sepeninggalan kami. Perjalanan agak jauh....dari Notts ... View this Fotopage entry
Nihlah Insyirah
Latest entry:Snow 2010
View this Fotopage entry
Nur Izan Syahriah Hussein
Latest entry:Salam Aidilfitri
سلامت هاري راي عيدالفطري معاف ظاهير باطينن Kengkawan FP sekelian, sorrylah saya dah lama tak layan FP ni. Kerja banyak seakan-akan takde kehidupan lain :-D. Harap korang semua bergumbira di hari lebaran ni tak kira samada korang di dalam negara atau di perantauan. Tiada lagi nasi impit instant ASDA smart price dan lemang balut aluminium foil untuk ku tahun ni :P aLbUm rAyA 2009 (sekeping dua jek... sibuk mkn kuih raya, tak sempat nak upload bebyk ;-) ) @ Seremb... View this Fotopage entry
Lelayang @ Pantai Klebang
ZulFarah haziq n hadif
View this Fotopage entry
rosmahyati dziauddin
Latest entry:selamat berpisah Izan & Iko
kini giliran Izan & Iko plak balik ke m'sia setlh 4 thn menjalani kehidupan di bumi Notts...aku ni bila tgk org balik m'sia..sedey rasanya..kalu ble balik m'sia saat ni nak je aku balik sama..tp apakan daya cik abg kesygan masih lg berbaki 2 thn menimba ilmu dan memerah kederat dia kat sini..(1st review pun dia tak lps lg camne aku nak balik) huhuhuhuhu..rindunya kat mak dan abah...rindu nak cium keharuman udara dan rumput m'sia.. kami reramai yg masih tinggal di notts ni berkumpul kat rumah eija dan lee... View this Fotopage entry
Mrs AAA
Latest entry:Thaqif is ONE...
View this Fotopage entry
syamsurya tenreng
Latest entry:Gambar snow lagi??
He he he.. ni sebenarnya gambar lama yg dah basi... minggu-minggu lepas semangat dah down, luluh dan luntur utk bubuh entry dlm fp ni esp bila dah tahu fp ni milik ISRAEL... :annoyed: so dah plan nak berpindah ke blog. Blog ni satu habuk pun tak tahu.. so kena start from zero lahh. Sama la gak mcm fp hari tu.. dah rasa dah mcm mana proses nak blaja guna fp ni, byk korbankan masa, kesabaran, ketekunan, tanya sana sini... Sedangkan priority tugas lain lebih byk... bila terbayang nak ulang proses yg sama u... View this Fotopage entry
qoyran Al Idrus
Latest entry:mycousin-ENGKU ALYAA BATRISHA&ENGKU NATASHA NABILAH
this entry i would like to show u cik mek molek my sepupu..alahai geeyyammnyee tgk budak bdua nii.. si babby nihh namenyee Engku Alyaa Batrisha n the other one is Engku Natasha Nabilah..they are not sibling ok but,cousin.. akuu taklehh tahan lah tgk wjah si Batrisha nihh...kat umah panggil Dik Isha jee...nakal betoll gamboo diyee dlm video tuu tapi,frustrated because my cousin,captured that video..she forgot to switch on the sound so,the video become mute..terribly sorry bcause u cannot hear Isha voices... View this Fotopage entry
Manaf Othman
Latest entry:Snow @ The Forest
View this Fotopage entry
purple cauliflower
Laily Mariana Samsudin
Latest entry:Happy Birthday Maksu Lina
View this Fotopage entry
Hanny Pal
Latest entry:It is 5 Months now...
Salam to all, I just realised today that my last entry here was about 5 months ago. Where did I go missing? What have I done? Uh uh.... so lets see On 30 August 2008 me and the family finaly landed (for good) at KLIA. Though we have been back to Malaysia twice before that day, this time the feeling was totally different. Probably knowing that we will not be going back to Nottingham after a month period. On 2 September 2008... lapor diri time. Met with the KJ this time. A week later started worki... View this Fotopage entry
Noralifah Mohamed Nor
Latest entry:Terimakasih Farah
Memang sudah lama aku berkenan ngan lilypie.com, tetapi tidak ada kenalan rapat utk bertanya. Alhamdulillah aku terserempak lilypie.com dlm Fotopages FarahZul. Terimakasih Farah....inilah hasil2nya. :-D View this Fotopage entry
halijah hussin
10 Julai 2009 Hari ni la start weekend mama yg paling bz...Start Helwa Grand Gathering kat umah Unty zehan...ada bbq best..sebab tak tau nak nyumbangkan aper...kiter buat sate jer..he he kuah sate lom pro...so owg le yg bawak...malas nak citer lelebih...tapi memnag gempak! sumer yg datang pon sporting jugak...hehe credit gak kat helwi yg dtg tolong bakar ayam & sate..~papa sofia pon ada tau~ so layan jer la... :-D View this Fotopage entry
window soppin~
norhayati esa
Latest entry:SUMMER GRADUATION 2010
Setelah bertarung selama lebih kurang 5 tahun kini...Dr Nurizan Shahriah sudah boleh tersenyum lega . Mungkin ada kalangan korang2 yang kenal siapa dia.... 21hb Julai 2010 adalah hari convocation yang amat dinanti2kan. Bagi yang belum lepas azab sangat takut tgk jubah merah meroon tu..ngeh2x mari kita tgk gambo2 sebagai bukti..takdak idea nk tulis byk2.. Tahniah lagi sekali dari kami sekeluarga.. View this Fotopage entry
Zanariah Baba
Latest entry:ISLE OF WIGHT : 15 OGOS - 18 OGOS 2008
Alhamdulillah mood utk update fp dah dtg balik... kali ni nak download gambar2 masa pergi pulau Isle of Wight... sebelah selatan UK. Dah basi cerita dia tapi takpelah... utk kenang2an dan tatapan family & kengkawan. Nak citer byk2 pun tak blh sebab ingat2 lupa kronologi perjalanan di pulau tu... tapi walau apapun tak rugi pergi sana sebab memang cantik pemandangan dia... teringat kat kg aku... Kalini kami ikut Kelab Jom Khemah yg diketuai Nazri/Yati&family, Lee/Eija&family(dlm tummy)... Kami bertolak ... View this Fotopage entry
Nadira Zin
Latest entry:**The Holy month of Ramadhan**
Since this is our last Ramadhan in Nottingham, I've decided to capture most of the dishes I'd prepare for my beloved family...(also nak jadikan proof of evidence to both my girls yang mama dia pernah masak macam2 for them!).... LOL Ye la kan...balik malaysia nanti sure dah tak serajin macam kat UK ni...maklum la, kedai banyak! LOL So, to both my girls...and papa too....ni bukti nyer ok! I masak macam2 for all of you! ;-) ...nanti esok2 bila mama dah tua, jangan berani cakap mama x pernah masak f... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016