By: zam and ina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Sunday, 12-Apr-2009 16:40 Email | Share | | Bookmark
Day 3 : Lake District


Seawal pagi 2d dah excited untuk bermain pool, so 2-2 dah lengkap berpakaian mandi. daniyal ngan thomas mia dgn barbie.. plan mama akan main pool ngan mia dan papa jaga daniyal sebab asyik mengamuk nak tido...

sampai sana lain plak papa plak kena mandi mama jaga mia, lepas 5 minit masuk daniyal tak tido gak last2 papa bawa le daniyal masuk pool seronok sungguh dah le lupa buka pampers... penuh air ..heheh



dalam jam 12 tghhari we all bersiap untuk menuju Lake districk dengan perjalanan sejauh 1 jam 40 minit, Zul-farah join our group dtg dari notts dan bali lepas tu...

sampai sana punya le ramai manusia nak cari parking satu hal, sambil menunggu semua berkumpul untuk makan 2d berposing..




















Saturday, 11-Apr-2009 09:43 Email | Share | | Bookmark
Day 2 : Sekitar BlackPool dan CalaGran.

Pepagi lagi selepas sarapan, semua bersiap untuk jalan2 ke bandar Blackpool. Bandar yang sesak dengan orgn kerana berdekatan dengan pantai dan byk tempat menarik sekitarnya seperti Blackpool Tower, Pleasure Beach, dan mcm2













Friday, 10-Apr-2009 23:19 Email | Share | | Bookmark
Easter Holiday : BlackPool - Peak District, Lake District

Day 1 : Cala Gran Blackpool.

Perjalanan mengambil masa 2 jam untuk sampai ketempat yang dituju. Ramai sungguh masa check in,



ini lah rupa static caravan yg menjadi tempat tinggal selama disini, lengkap macam rummah cottage, ada ruang tamu 3 bilik 1 bilik air dan dapur sungguh selesa untuk kami sekeluarga.



lepas siap berkemas, kami dibahagi kepada dua kumpulan untuk menyediakan mkn malam, so pergi tgk Nasrul membuat BBQ malangnya arang tak dpt dinyalakan .... nasib baik ada oven so bakar dalam tu aje le.... gambar mkn tak sempat ambik hehhee.


Friday, 10-Apr-2009 22:09 Email | Share | | Bookmark
Easter Holiday : BlackPool - Peak District, Lake District

Day 1 : Carsington Water


Cuti panjang kali ini kami menyertai percutian di Cala Gran, Blackpool 4hari 3malam. Rombongan percutian disertai oleh 5 keluarga - Keluarga Nasrul-Nadira, Keluarga AbgZainal-K.Tim, Keluarga AbgAzhar-K.Ti, Keluarga AbgAzman-K.Zana, Keluarga Zul-Wan

Seawal 9.00am semua ahli berkumpul di rumah Nadira dan bertolak ke tempat Carsington Water. Perjalanan hanya mengambil masa 1 jam untuk sampai.






Cuaca tidak begitu menarik mendung dan hujan renyai.. , masuk pusing2 dan bersiap untuk lunch.. sebelum meneruskan perjalanan ke Blackpool.


menu.. nasi dagang, nasi lemak, bermacam jenis kuih dan bubur nasi.. kenyang sungguh...pastu dah mkn bebudak pegi main kat taman...








Sunday, 5-Apr-2009 22:54 Email | Share | | Bookmark
di pagi yg nyaman ...

Pagi mulanya hendak ke chilwell tapi on the way melalui u , berenti jap sambil menunggu uncle Hirman bersiap kami "shot" gambar sekitar ...

bayk gambar papa tak masuk frame... tension betul remote camera tak berfungsi pulak waktu ni...















[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net