By: zam and ina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Thursday, 18-Jun-2009 09:34 Email | Share | | Bookmark
Twinlakes, Leceister

Sabtu lepas cuaca yg sesuai untuk membawa keluarga outing, dan mulanya mahu ke Skegness tetapi perjalanan lebih 2 jam membuat papa memilih ke Twinlakes yg hanya 40 minit dari rumah...

so ...



ada la sikit farm untuk haiwan...


tak dpat ride real horse yang ni pun jadi leh , daniyal tgk aje sian.....




kali ni papa plak teman mia , mama jaga daniyal... masa naik yg macam superman tu papa pejam mata je... ' are we stop yet... mia.. .. mia selamba je.....


kerana cuaca panas kami beralih ke indoor plak .. mia 3x naik benda nie....


ada plak kawasan untuk daniyal.. so main le dia sorng... puas sungguh..






Thursday, 11-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Folk Concert @ The Albert Hall Nottingham



Damia antara pelajar terpilih utk menyertai satu konsert di Albert Hall yg melibatkan seluruh sekolah sekitar Nottingham... So damia berlatih setaip rabu waktu lunch hour dan disambung dgn latihan kat rumah... hampir tiap masa dia praktis... sampai terbawa dlm mimpi PAPA .. ish... akhirnya semuanya berkahir pada ptg khamis...

Ptg tu papa dan mama minta off awal untuk pergi melihat mia perform, sebelum pegi kena ambik daniyal dr nursery dan hantar jap umah K cahaya senang.



off to the Albert Hall by TRAM ...





NewWorld


OneWorld


Hindustan


Chan-m-li-chan loghat. British - bila mereka nyanyi rasa tersenyum je


Monday, 1-Jun-2009 14:19 Email | Share | | Bookmark
daniyal...



hero sorang ni susah betul nak layan ....
dah pandai nak copy apa yg org buat cth.. vaccum.. pa bg hose aje menangis bila bg satu set diam duk main macam papa vacuum rumah...

dah pandai point to something what he want.... paa... tu.. .. dah pandai pangil kakaknya dari bawah kalau tak jumpa kat bawah ..dan yg penting daniyal dah 90% berjalan genap setahun 4 bulan...heeh kalau gie jln mesti dia nak berjalan tapi daniyal papa tak nak daniyal terlalu excited sebab akan cepat letih sebab masalah yg dihadapi..


Tuesday, 26-May-2009 09:03 Email | Share | | Bookmark
Our Anniversary - 7th



A part of me will always be with you...

malamnya kami buat sambutan tertutup.. hanya 2 org je tetamu damia dan daniyal




payah sungguh nak ambil gambar hero sorang nie....


Monday, 25-May-2009 13:27 Email | Share | | Bookmark
a visit from friends ...

Cuti hujung minggu kali ini panjang - isnin cuti bank holiday , kami tak kemana tetapi rumah kami riuh menerima 2 kunjungan kawan2 dari Birmingham dan Bradford, mereka tiba sabtu ptg walau dah pukul 9.00 pm.. cuaca masih cerah...



Sepanjang berada di notts, kami bawa jalan2, hari ahad mana lagi car boot sale le kat calvertoon... punya le luas tambahan cuaca yg panas... banyak jugak hasil mereka ...


Ptg bawa pusing sekitar Nottingham U, masa ni family K.nita dah balik,








[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net